Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اعضای حاضر در این دیدار، پس از استماع سخنان استاندار مبنی بر لزوم هماهنگی های لازم با مدیریت ارشد استان در تعیین مدیران، با تایید دغدغه مندی و دلسوزی وی، به بحث و تبادل نظر در خصوص تعیین تکلیف مدیریت دانشگاه علوم‌ پزشکی و خدمات بهداشتی، ‌درمانی کرمانشاه پرداختند.

حاضران که از بزرگان و صاحب نظران سلامت استان هستند، در این نشست ضمن تشریح پروسه انتخاب روسای دانشگاه ها و مسایل پیش آمده در این خصوص، از استاندار کرمانشاه درخواست کردند که با توجه به شرایط کنونی جامعه و اولویت سلامت مردم، بخصوص در زمان پیک ششم کرونا، ضمن موافقت با فعالیت تیم مدیریتی جدید دانشگاه، با راهبری مدبرانه خود در شرایط فعلی و در راستای سیاست های دولت سیزدهم، استان را به سمت توسعه و پیشرفت بخصوص در زمینه بهداشت و درمان هدایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پایان این نشست، «بهمن امیری مقدم» استاندار کرمانشاه اظهار داشت که به احترام بزرگان جامعه پزشکی و اهمیت همراهی، همدلی و همکاری همه جانبه برای ارتقای سلامت مردم به عنوان اولویت اصلی، موضوع مذکور بررسی و تصمیم لازم اتخاذ خواهد شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ششم بهمن امسال در حکمی دکتر «قباد محمدی» را بعنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه منصوب کرد.

 محمدی استاد داروسازی، متولد ۱۳۵۸ در شهرستان اسلام آبادغرب است.

دکتر محمدی که سال ۱۳۸۹ به عنوان عضو هیات علمی در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد، دارای کرسی و مرتبه استاد تمامی در این دانشکده است.

 از سوابق اجرایی وی می توان به ریاست دانشکده داروسازی کرمانشاه در سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۱، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۴، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶ و معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سال ۱۳۹۶ تاکنون اشاره کرد.

پیش از این دکتر محمودرضا مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی استانداری کرمانشاه کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۳۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد