Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام سرپرست دانشگاه ایلام گفت: در آینده نزدیک، شورای هم‌افزایی مدیران پیشین دانشگاه ایلام تشکیل می‌شود.

دکتر «طاهر علی‌محمدی»  سرپرست دانشگاه ایلام صبح امروز در بدو ورود به ساختمان مرکزی دانشگاه مورد استقبال اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه قرار گرفت و سپس در نشستی که با حضور دکتر علی‌اکبری رئیس پیشین دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین غیاثی مسئول دفاتر  نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه ایلام در سال ۱۳۷۰ با فرمان مقام معظم تأسیس شد و در این مدت ۳۰ سال  همه رؤسای پیشین دانشگاه، به انحاء مختلف برای اعتلای دانشگاه ایلام متقبل زحمت شدند و لذا بر خود لازم می‌دانم قدردان همه زحمات این عزیزان باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه شورای هم‌افزایی مدیران ادوار پیشین دانشگاه راه‌اندازی می‌گردد، اظهار کرد: در جریان تغییر دولت‌ها و جابجایی کادر اجرایی در سطح کشور، از تجربیات  مدیران پیشین استفاده نمی‌گردد و به راحتی فرصت‌سوزی می‌شود، لذا برای پایان دادن به این رویکرد، در آینده نزدیک شورای هم‌افزایی مدیران پیشین دانشگاه ایلام راه‌اندازی می‌شود، تا از تجربیات ناب این عزیزان برای توسعه دانشگاه استفاده شود.
سرپرست دانشگاه، با تأکید بر اینکه هرگونه تغییر و تحولی به معنای انکار تلاش مدیران پیشین نیست، از معاونین، روسای دانشکده‌ها و مدیران دانشگاه خواست با تمام توان به کار خود ادامه دهند، تا در امور جاری دانشگاه وقفه ایجاد نشود.
در این نشست، دکتر «محمد علی‌اکبری» رئیس پیشین دانشگاه، با خوش آمدگویی و تبریک به دکتر علی‌محمدی، اظهار کرد: خدا را شاکرم که چند دوره فرصت خدمت در سمت رئیس دانشگاه ایلام را نصیب اینجانب کرد و اکنون با کمال رضایت و طیب خاطر، سمت ریاست دانشگاه را به برادر عزیز و دوست دیرینم جناب آقای دکتر علی‌محمدی واگذار می‌کنم.
وی گفت: بسیار خوشحالم، که این مسئولیت را به دکتر علی‌محمدی واگذار می‌کنم، به این جهت که ایشان دانش کافی و تجربه لازم را در این خصوص دارا است.  
علی‌اکبری، با بیان اینکه رئیس دانشگاه ایلام فقط یک سمت اداری نیست، بلکه یک عنوان فرهنگی و اجتماعی است، تأکید کرد: با تمام توان آمده کمک به دکتر علی‌محمدی و تیم همراهشان خواهم بود و از هیچ کمکی مضایقه ندارم.
حجت‌الاسلام و المسلمین غیاثی مسئول دفاتر نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با تشکر از زحمات دکتر علی‌اکبری و تیم همراهش، اظهار کرد: دکتر علی‌اکبری بواسطه تجربه، ارتباط و تجربه خاصی که داشت،  با تمام توان برای اعتلای دانشگاه ایلام تلاش کرد و خوشبختانه توانست قدم‌های مثبتی برای توسعه دانشگاه بردارد.
وی با ابراز خرسندی از انتصاب دکتر علی‌محمدی به سمت سرپرست دانشگاه ایلام، خاطرنشان کرد: دکتر علی‌محمدی به واسطه صداقت، تجربه و انگیزه لازم، گزینه مناسبی برای این سمت است، که ان شاء الله با حسن تدبیر در راستای توسعه دانشگاه گام بر خواهد داشت.
حجت‌الاسلام و المسلمین «مهدوی‌راد» مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام نیز در این نشست، با بیان اینکه جابجایی در سمت‌های اجرایی یک سنت الهی برای خدمت بهتر  است، گفت: بنیان این تغییرات، جابجا شدن روش‌ها و سلایق است و به هیچ عنوان به معنای نفی تلاش‌های دیگران نیست.
وی با تشکر از زحمات دکتر علی‌اکبری و تبریک به دکتر علی‌محمدی به جهت انتصاب به عنوان سرپرست دانشگاه ایلام، خاطرنشان کرد: به واسطه اینکه قرار است همه در راستای اعتلای دانشگاه گام برداریم، لذا باید با هم رفیق باشیم و اختلاف سلیقه را به چالش تبدیل نکنیم.
در ادامه حاضرین، بر مزار شهدای گمنام دانشگاه حضور یافتند و با نثار گل و فاتحه به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کردند.

دکتر طاهر علی‌محمدی ۴ آبان ۱۴۰۰ با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان سرپرست دانشگاه ایلام انتخاب شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه ایلام شورای هم افزایی مدیران سرپرست دانشگاه ایلام دکتر علی محمدی دکتر علی اکبری پیشین دانشگاه مدیران پیشین مقام معظم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۵۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی

نویسنده این مقاله بنیامین واینتال یک صهیونیست راست افراطی مقیم اسرائیل است که طی دوسال گذشته مقالات متعددی در جوروزلم پست اسرائیل، ایران اینترنشنال عربستان، فاکس نیوزآمریکا، میدل ایست فوروم آمریکا علیه موسویان منتشر کرده و صحنه گردان اصلی تلاش‌های جبهه صهیونیست علیه موسویان بوده است. رسانه‌های صهیونیستی دیگر آمریکا همچون فری بیکن نیز ادعاهای او را منتشرکرده‌اند.

گروه “اتحاد علیه توجیه‌گران رژیم اسلامی” وابسته به سازمان منافقین خلق طی ماه‌های گذشته تلاش گسترده‌ای برای برگزاری یک تظاهرات بزرگ علیه موسویان در جلو دانشگاه پرینستون بخرج داد که نهایتا جمعه گذشته از بین دو میلیون ایرانی مقیم آمریکا، تنها ۳۰ نفر شرکت کردند.

خانم لادن بازرگان مدیر ساماندهی این تظاهرات بود که برادر وی از اعضای سازمان منافقین بود که در دوران جنگ، به جرم همکاری با صدام در تجاوز به خاک ایران اعدام شد. یکی از تفاوت‌های لادن بازرگان با موسویان این است که برادر موسویان در دوران جنگ تحمیلی در جبهه‌های جنگ و در دفاع از ایران به شهادت رسید در حالیکه برادر لادن بازرگان بخاطر همکاری با صدام در تجاوز به خاک ایران، اعدام شد.

بنیامین واینتال ژورنالیست صهیونیست با همکاری و همراهی ایرانی‌های حامیِ حمله نظامی و تحریم آمریکا علیه ایران همچون لادن بازرگان، پرویز دستمالچی و مجید محمدی در تمام گزارش‌ها و مقالات و مصاحبه‌های ماه‌های اخیر مدعی شده که موسویان ترور رهبران اکراد در رستوران میکونوس در برلین آلمان در سال ۱۳۷۱ و سایر ترورهای در خارج از کشور دخالت داشته، او حامی حماس و حزب الله بوده و از فتوای قتل رشدی حمایت کرده است. آن‌ها همچنان مدعی شده‌اند که دولت آلمان بعد از رای دادگاه میکونوس در سال ۱۳۷۶، موسویان را از آلمان اخراج کرد و موسویان بعد از آن هیچگاه قادر به سفر به آلمان و کشورهای اروپایی نبوده است.

موسویان در مصاحبه چند روز پیش با روزنامه پرینستونین آمریکا گفت:

“حکم دادگاه میکونوس و شرح حکم در آوریل ۱۹۹۷ (اردیبهشت ۱۳۷۶) در ۳۹۸ صفحه منتشر شد که مستقیم یا غیر مستقیم هیچ اتهامی را متوجه من ندانسته است. همه سفرای ایران و اروپا بعد از حکم دادگاه برلین به پایتخت‌های خود فراخوانده شدند و بعد از مدتی هم به محل مامورین بازگشتند. من هم به آلمان بازگشتم و ماموریتم بعد از ۷ سال در اوائل سال ۱۹۹۸ به پایان رسید. از آن زمان تاکنون هم مستمرا به آلمان و اروپا سفر داشته و در صدها کنفرانس سخنرانی داشته‌ام. نه تنها آلمان بلکه هیج کشور اروپایی و هیچ کشوری در دنیا هیچ اتهامی علیه من نداشته است. ایران تنها کشوری است که من را متهم، دستگیر و زندانی کرد.”

روزنامه جوروزلم پست در گزارش خود نوشته که تنها یک دانشجوی یهودی-آمریکایی دانشگاه پرینستون بنام جرد استون در تظاهرات علیه موسویان شرکت کرد. او در مصاحبه گفت: متاسفانه نفوذ رژیم تروریستی ایران در دانشگاه پرینستون بخاطر افرادی مثل موسویان و بهروز قمری تبریزی، محیط این دانشگاه را بقدری سمی کرده بطوریکه در چند روز اخیر خیل عظیمی از دانشجویان دانشگاه پرینستون به طرفداری از فلسطین تظاهرات کردند، پرچم حزب الله را در دانشگاه پرینستون برافراشتند و علنا از ایران حمایت کردند”.

این روزنامه نوشته که موسویان در مصاحبه‌ای در دوران سفارتش در آلمان گفته: “من از سلمان رشدی متنفرم چون به دین و به پیامبرم توهین کرده است”.

گروه “اتحاد علیه ایران هسته‌ای” که یکی از قدرتمندترین لابی‌های صهیونیسم در آمریکاست، در ژانویه ۲۰۲۲ طی نامه‌ای به رئیس دانشگاه پرینستون خواستار اخراج فوری موسویان از این دانشگاه شد. چند ماه بعد موسویان به دعوت فرماندهی استراتژیک ارتش آمریکا در اجلاس سالانه این فرماندهی و در حضور ۷۵۰ ژنرال برجسته آمریکا، به انتقاد از سیاست‌های آمریکا در مورد خاورمیانه و ایران پرداخت و از ژنرال‌های آمریکا خواست که به سیاست‌های جنگ طلبانه آمریکا و تغییر رژیم و مداخله در امور داخلی کشورهای خاورمیانه خاتمه دهند و سیاست همکاری و تعامل و توسعه روابط اقتصادی و مردمی را با کشورهای خاورمیانه و با ایران پیشه کنند.

انتقادهای شجاعانه و صریح موسویان در جمع ژنرال‌های آمریکا جنجالی بپا کرد. دو عضو جمهوریخواه کنگره آمریکا طی نامه‌ای به فرماندهی استراتژیک آمریکا ضمن محکوم کردن دعوت از موسویان، خواستار توضیح این فرماندهی شدند. فرماندهی استراتژیک آمریکا هم در پاسخ گفت که ما برای شنیدن نظرات موافق و مخالف، از سخنرانان مختلف دعوت می‌کنیم.

اما رسانه‌های جنگ طلب همچون ایران اینترنشنال عربستان، جوروزلم پست اسرائیل، فاکس نیوزو فری بیکن آمریکا طی مقالاتی به این جنجال آنقدر دامن زدند تا اینکه در اکتبر ۲۰۲۳، دوازده عضو جمهوریخواه کنگره آمریکا طی نامه به رئیس دانشگاه پرینستون نوشتند که تحقیق و تفحص در مورد موسویان را آغاز کرده‌اند. آن‌ها در نامه خود ۱۰ سوال در مورد موسویان مطرح کردند ازجمله اینکه: “آیا دولت اوباما موسویان را به آمریکا دعوت کرده تا توافق هسته‌ای با ایران حاصل شود”؟ موسویان هم طی مصاحبه‌هایی به کنگره آمریکا پاسخ داد که در ایران بازداشت و زندانی و سپس هم طبق حکم دادگاه به پنج سال محرومیت از پست دیپلماتیک محکوم شدم و بعد از فشار دولت آقای احمدی نژاد و بازنشستگی اجباری از وزارت خارجه، ناچار به مهاجرت شدم.

گفتنی است که جناح جنگ طلب آمریکا و لابی صهیونیسم و گروهک‌های ایرانی حامی آن‌ها؛ حساب ویژه‌ای را روی پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در آبان ماه آتی باز کرده‌اند و از یکسال پیش چهره‌هایی مثل علی واعظ، تریتا پارسی، ولی نصر، عدنان طباطبایی و آرین طباطبایی را متهم به جاسوسی برای دولت ایران نموده‌اند چون این افراد حمله نظامی آمریکا به ایران را مخالف منافع ایران و آمریکا دانسته و حامی دیپلماسی و توافق هسته‌ای با ایران بوده‌اند.

لذا با وجود این که شدیدترین و گسترده‌ترین حملات علیه موسویان بوده، اما لابی صهیونیسم کلیه چهره‌های ایرانی الاصل طرفدار دیپلماسی را مورد حمله قرار داده تا با حذف آن‌ها، در صورت پیروزی ترامپ زمینه را برای اقدامات افراطی ترامپ فراهم شود.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902944

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • آمریکا در مقابل جنبش دانشجویان درون کشورش محکوم به شکست است/ هم افزایی و همراهی در مقابل خوی استکبار جهانی پیام ایستادگی به همراه دارد